THE GREAT LIFE EXPERIMENT

YES YES YES! Super tof dat je er bent en welkom bij ‘The great life experiment’.

 

Alle experimenteren hebben als doel om jou dichter bij je ware zelf te laten komen. Niet mooier, beter of anders maar écht jezelf. De vrouw die je daadwerkelijk bent <3

 

-Transformatie op jouw manier

-Praktisch en concreet

-Spelen, ontdekken, leren, vallen en weer opstaan.

 

Om me heen zie ik vaak dat er wordt gedacht in goed en fout, wel of niet haalbaar, wel of niet realistisch. Met de focus op een eindresultaat.

 

De maatschappij waarin we nu leven staat niet open voor het leven. Voor het leven waarin er openness is om dingen te leren. We voelen ons veiliger wanneer we over het leven nadenken, in plaats van echt te leven. Zonde.

 

Wat nou als alles niet volgens bepaalde paden hoeft. Dus dat het niet ‘vast’ hoeft te zijn, niet volgens bepaalde verwachtingen, normen en waarden. I like.

I FEEL SO READY NOW

Dive into your feminine energy

Meer rust, meer zelfvertrouwen, verbinden leren maken met jezelf en je lijf, meer voldoening in je leven & een transformatie on your terms.

In mijn bedrijf help ik vrouwen die in balans willen komen tussen mannelijke en vrouwelijke energie, zonder het praktische en logische kwijt te raken. Zonder uren aan zichzelf te zitten of yoga te doen.

Ik geloof dat het anders kan. And I teach you how.

Vrouw, het is tijd om jezelf niet meer te verstoppen maar te geloven dat ook voor jou je droomleven te bereiken is. Want er zit zoveel potentie in jou, je bent zo mooi!

Let me guide you.

LATEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN

EXPERIMENTEREN

Maar waarom?

Het mooie is dat je gaandeweg zoveel leert en dat de focus op het proces ligt. Je weet namelijk niet wat de uitkomst van een experiment gaat zijn. Dus mag je in de overgave gaan stappen, de controle loslaten en vertrouwen dat je leert wat je mag leren. I love it. Ik geloof dat je door te experimenteren zoveel kan ontdekken en leren over jezelf. En daar help ik je graag bij.

Experimenteren kan best spannend zijn, bijvoorbeeld omdat je het graag goed wil doen of niet weet wat de uitkomst gaat zijn. Weet dat vaak jij jezelf in de weg staat. En je daar liefdevol doorheen mag breken <3

AANMELDEN EXPERIMENT

Praktische informatie

Via deze link meld je je aan voor je eigen experiment. Alle experimenteren hebben als doel om meer te verbinden met jezelf, je lijf en om jou dichter bij je ware zelf te laten komen. Niet mooier, beter of anders maar écht jezelf. De vrouw die je daadwerkelijk bent. Na aanmelding voeg ik je toe aan een besloten facebookgroep waarin het experiment staat. Je kan ervoor kiezen om het alleen te experimenteren of om het samen te doen. You do you.

In de facebookgroep staat het experiment uitgewerkt door middel van podcasts, tekst, video’s en/of opdrachten. Er zit geen tijdslimiet aan, dus take the time you need. Mijn kracht is om de dingen voor jou praktisch te maken. Geen ingewikkeld gedoe, maar to the point en leren hoe jij kunt verbinden met jezelf.

Je kunt ongoing instappen. Er staan nu drie experimenten klaar en in de komende tijd zullen er meerdere volgen. Hoelang een experiment duurt is afhankelijk van hoeveel tijd je er zelf aan wilt besteden. Sommige experimenten hebben meer tijd nodig om te integreren dan andere.

‘’Guided by my heart I am never lost”

AANMELDEN EXPERIMENT

Dank dank dank voor je loop experiment! Vanavond was ik het ineens aan het doen, en omg ik liep ergens heen waarvan mijn hoofd zei kan doodlopend en net voordat ik wilde omkeren zag ik een voetganger bordje. Your body will always brings you home, exactly when you need to be there! Echt een geweldig trust your body experiment 💛🤩 zo fijn om dit vertrouwen eindelijk weer in mijn lichaam te ervaren 🥰

Kirsten, Business activator

Wauw wauw wauw. Sinds de samenwerking met Liset heb ik zoveel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Ik dacht altijd dat ik nog beter moest worden en continu in de actiemodus moest staan. Little did I know. Er is zoveel rust gekomen in mijn leven. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Maar ook hoe ik mijn vrouwelijke kant mag omarmen en hierin mezelf kan zijn. Liset raad ik aan wanneer je dieper wil duiken in jezelf en meer jezelf wil omarmen op het gebied van vrouwelijke en mannelijke energie. Haar vragen zijn liefdevol maar af en toe ook confronterend. Ze spiegelt je en dat vond ik in het begin spannend maar uiteindelijk heel fijn.  

Fleur, Ondernemer

YES, YOU GO! Ik kijk er onwijs naar uit om je te leren kennen en om samen aan de slag te gaan zodat jij jouw lijf gaat omarmen.

VRAAG NU EEN MATCHCALL AAN