Minder denken, meer voelen

 

Uit de continue actiemodus. Niet meer van doel naar doel. Maar Zijn. Omarmen van je vrouwelijke energie. Zonder dat het super sensueel wordt.

 

Laat mij je helpen naar:


~ Meer rust

~ Meer vertrouwen in jezelf en in je lichaam

~ Meer genieten

Herken je dit?

 • Je staat continu ‘aan’. Weet heel goed hoe je in actie moet komen, maar voelt nu dat je erin doorslaat. De balans is weg.
 • Je twijfelt continu aan jezelf en je denkt dat je alles in één keer goed moet doen. Je hebt de angst om te falen, en het idee dat je ieder moment door de mand kan vallen. Want ben je dan nog wel goed genoeg?
 • Je voelt je niet gezien. Je hebt het idee dat iedereen om je heen het goed voor elkaar heeft, behalve jij. Alsof je een totaal ander persoon bent dan de rest en daardoor voel je je niet écht begrepen. Je hebt het gevoel dat je nergens met je gedachten en problemen heen kunt.
 • Je bent bezig met dingen in de toekomst en continu bezig met meer en meer. Wanneer je bezig bent ben je voor jouw gevoel productief en doe je wat de wereld van jou verwacht. Je gaat maar door en door. Je zorgt echter niet voor ontspanning tussendoor. Want nee, ontspanning komt niet in je woordenboek voor.
 • Je wil graag aan de verwachtingen van anderen voldoen. Je denkt dat je het goede voorbeeld moet zijn en dat je overal de beste in moet zijn. Het is hierdoor nooit genoeg en je volgt meer het pad van een ander dan je eigen pad. Dit kost je tijd, frustratie en energie.
 • Keer op keer ga je over je grenzen. Daardoor doe je dingen die je niet wil. Je laat je meevoeren door de mening van een ander, omdat je bang bent om buitengesloten te worden. Ook vergelijk je jezelf met anderen en ben je niet tevreden met jezelf

 

 • Controle is jouw tweede naam. Het liefst heb jij o-ve-ral controle op. Van wat je gaat eten, tot waar en hoelaat je weg gaat. Alles. Want controle geeft je zekerheid. Je raakt volledig in paniek wanneer iemand de plannen verandert.

I FEEL SO READY NOW

Dive into your feminine energy

In mijn bedrijf help ik vrouwen die in balans willen komen tussen mannelijke en vrouwelijke energie, zonder het praktische en logische kwijt te raken. Zonder uren aan zichzelf te zitten of yoga te doen.

Ik geloof dat het anders kan. And I teach you how.

Vrouw, het is tijd om jezelf niet meer te verstoppen maar te geloven dat ook voor jou je droomleven te bereiken is. Want er zit zoveel potentie in jou, je bent zo mooi!

Let me guide you.

LATEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN

NIET ALLEEN MAAR YANG, MAAR OOK YING

Dan ben je écht jezelf en pak jij die ruimte die jij mag innemen. Je laat jezelf volledig zien en krijgt daardoor de mensen om je aan waar jij van ‘aan’ gaat. En hoe tof is dat!

Dan voel je je niet alleen zelfverzekerd, maar echt on top of the world. Je weet wie je bent en dit geeft je rust en zelfvertrouwen. Je weet hoe je met twijfels en onzekerheden om moet gaan, waardoor ze geen grote invloed meer hebben.

Dan sta je voor jezelf en ben je hier volledig oké mee. Na jaren het pad van een ander te hebben gelopen, ben je nu afgeslagen en bouw jij je eigen pad. Daar geniet je van en daardoor komen er nog meer mooie dingen op je pad.

Dan ben JIJ de mooiste versie van jezelf.

IK WORD MIJN MOOISTE VERSIE

‘’Guided by my heart I am never lost”

Ik geloof dat een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie ook voor jou is weggelegd! Zo vaak zie ik dat vrouwen doorslaan in de vrouwelijke energie. Super sensueel, sexy en met de benen in onmogelijke yoga poses. Yeah right. Ik geloof dat het anders kan. En anders mag. A different way of embodiment. I teach you how.

Vrouwelijke energie is niet alleen maar sexy zijn. Nee.

Het is niet of/of. Het is en/en.

En mannelijke energie gebruiken. En vrouwelijke energie.

Beide.

CONNECTION TRAJECT

Tijdens het 1:1 CONNECTION traject leer ik jou hoe je een liefdevolle connectie met je lijf krijgt. Zodat je vanuit acceptatie en zelfvertrouwen jouw leven gaat Leven.

Na het volgen van het CONNECTION traject:

 • Heb jij een liefdevolle connectie met je lijf.
 • Zet jij jezelf op één. Onvoorwaardelijk.
 • Kies jij voor jezelf en je eigen pad.
 • Ga jij je grenzen ontdekken en aangeven
 • Kijk jij met meer liefde naar jezelf en je eigen lichaam
 • Durf jij naar je eigen lichaam te luisteren. En ervaar jij veel meer rust en vertrouwen
 • Voelt het hele leven zoveel lichter en gemakkelijker
YES, IK WIL MEER MEZELF ZIJN

Ik werk met behulp van Human Design, energie en spiritualiteit. Mijn kracht is om dingen praktisch te maken.

Soms geef ik je een liefdevolle reminder en confrontatie wanneer ik merk dat je je te klein houdt en soms ben ik een luisterend oor. Omdat je vaak al zo hard bent voor jezelf en je door de bomen het bos even niet ziet. Ik ben precies degene die jij nodig hebt per moment. En leer jou hoe jij dit voor jezelf kunt zijn.

‘’Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong”

Samen met Liset ben ik aan de slag gegaan met voeding. Dit was bij namelijk altijd alles of niets en ik schoot snel in negatieve gedachten. Ik wilde graag weten wat ik ging eten en was bang om te overeten. We leggen de focus nu meer op intuïtief eten. Om te eten waar ik zin in heb en ook wat goed is voor mijn lichaam. Ik ervaar de coaching als heel fijn en positief. Ik merk dat het een heel verschil is met de therapie die ik had en dat dit goed voor mij werkt, omdat ik praktisch wordt geholpen. Ik ga er actief mee aan de slag en dit werkt heel goed. Liset sluit aan bij wat er bij mij speelt en beweegt daarin mee. Wanneer ik om hulp vraag, reageert Liset altijd snel en is ze altijd eerlijk en zonder oordeel. Hierdoor durf ik mij kwetsbaar op te stellen en alles te vragen. Ik kijk altijd uit naar de gesprekken en haal er ontzettend veel uit.

Anne, Student

Wauw wauw wauw. Sinds de samenwerking met Liset heb ik zoveel meer vertrouwen in mezelf gekregen. Ik dacht altijd dat ik nog beter moest worden en continu in de actiemodus moest staan. Little did I know. Er is zoveel rust gekomen in mijn leven. Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Maar ook hoe ik mijn vrouwelijke kant mag omarmen en hierin mezelf kan zijn. Liset raad ik aan wanneer je dieper wil duiken in jezelf en meer jezelf wil omarmen op het gebied van vrouwelijke en mannelijke energie. Haar vragen zijn liefdevol maar af en toe ook confronterend. Ze spiegelt je en dat vond ik in het begin spannend maar uiteindelijk heel fijn.  

Fleur, Ondernemer

Wat krijg je:

Ik geloof erin dat echte transformatie ontstaat wanneer je veel 1:1 begeleiding krijgt. Daarom werk ik met 1:1 gesprekken zodat ik je zie en we écht stappen gaan maken

Je hebt mij om mee te sparren. Ik sta voor je klaar staat wanneer er een uitdaging op je pad komt. Loop je ergens tegenaan, wil je een overwinning vieren of even een boost krijgen? Via WhatsApp en mail ben ik op werkdagen binnen 24 uur bereikbaar.

We starten samen met een kick-off sessie van 2 uur waarin we samen kijken naar je dromen en wat je graag wilt bereiken. Want oh, ik ben zo benieuwd naar jouw diepste verlangens.

Elke twee weken hebben we een coachingsessie van een uur waarin er doorbraken zijn en je de ruimte krijgt om vragen te stellen. Ik sluit aan bij wat er op dat moment speelt in je leven, zodat jij next level gaat.

Het is nu tijd voor jou. Het omarmen van die liefdevolle connectie van je lijf. Zodat je vanuit acceptatie en zelfvertrouwen jouw leven gaat Leven.

Ik ben er klaar voor, jij ook?

LET’S GO. VRAAG NU EEN MATCHCALL AAN

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het traject?

Het traject kost net zoveel tijd als je er zelf aan kwijt wilt. Elke dag kun je 15 minuten met het traject bezig zijn, maar je kunt er ook een uur aan besteden. Ervaring leert wel dat een langere tijdsinvestering meer resultaat geeft. Wat ik vooral belangrijk vind is dat jij een commitment maakt op jezelf en op het traject en er minimaal 15 minuten per dag mee bezig bent.

Wanneer kan ik starten met het traject?

Je kunt op ieder moment starten met dit programma. Het perfecte moment bestaat niet, dus we gaan na je aanmelding direct aan de slag. Ik geloof niet in een one-size-fits-all. Dus samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

Hoelang duurt het traject?

Het traject duurt zes maanden. Gedurende deze periode ben je 1-op-1 in contact met mij en werken we samen aan je doelen.

Wat moet ik doen wanneer ik blijf twijfelen?

Blijf je twijfelen en weet je niet wat je moet doen? Neem dan zeker even contact met mij op via info@lisetschuitert.nl. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om even kort met je te bellen. Ik kan dan met je meedenken of dit programma bij je past.

YES, YOU GO! Ik kijk er onwijs naar uit om je te leren kennen en om samen aan de slag te gaan zodat jij jouw lijf gaat omarmen.

VRAAG NU EEN MATCHCALL AAN