WELKOM💛

Welkom op de plek waar ik meer deel over in verbinding komen met jezelf. Want oh, dat is de basis voor alles.

Mijn naam is Liset. Sportief, vrolijk, praktisch en doortastend. Je vindt mij vaak tussen de zware gewichten in de sportschool of wandelend in het bos. Wat dat betreft ben ik krachtig, maar ben ik ook de kalmte zelf.

Ik help vrouwen naar een liefdevolle connectie met hun lijf. Zodat ze vanuit acceptatie en zelfvertrouwen hun eigen leven gaan Leven.

Want hé, het is oké. Ook ik ben niet altijd geweest zoals ik nu ben.

Ik geloof dat alles gebeurt met een reden. Zo is er dus ook de reden dat ik al deze kennis heb verzameld. Lange tijd stond ik namelijk op als een wandelend hoofd vol frustratie en taken. Mijn to do lijstje bepaalde volledig mijn dag en ik ging in deze waan mee. Mijn hoofd verlangde naar controle en was hier continu naar op zoek.

Ik neem je mee terug in de tijd. Ik kom uit een nuchter gezin. Waarin hard werken de standaard was & je niet zei wat er in je omging. Zolang ik deed wat er van me verwacht werd, voelde ik me gezien.

Zolang ik mij kan herinneren zat ik altijd in de actiemodus. Continu de druk voelen om mezelf te laten zien. Presteren, doorgaan en van doel naar doel. Trots was ik nooit. Er was altijd ruimte voor verbetering.

Tot dit uiteindelijk doorschoot in een eetstoornis. En ik gedwongen werd om stil te staan. Niet alleen bij mezelf, maar ook bij mijn emoties die ik liever vermeed.

In plaats van controleren, leerde ik om de dingen om mij heen los te laten.

Na een proces van vallen en opstaan, van de kastje naar de muur gestuurd worden en uiteindelijk mijn eetstoornis kunnen accepteren, ben ik hersteld.

Dit vallen en opstaan is kenmerkend voor mijn leven. Op deze manier leer ik. Soms vanuit impulsiviteit, soms omdat ik nieuwsgierig ben hoe iets werkt voor mij, soms omdat ik dit bij anderen zie en daardoor denk dat het ook werkt voor mij. Vast zat ik in conditioneringen en wat ik dacht wat de maatschappij van mij verwachtte.

Aan de andere kant voelde ik het vrouwelijke niet. Te veel yoga, sensualiteit en alsof je 24/7 sexy moest zijn. Nee. There is a different way. And I teach you that one.

Zachtheid en landen in je vrouwelijke energie ziet er voor iedereen anders uit. Er is geen one-size-fits-all. Omarm je eigen manier. Omarm jezelf.

She believed she could, so she did

Fast forward ben ik dankbaar voor mijn eigen proces en reis. Waarin ik ‘mijn oude systeem’ de deur uit doe & waar human design en spiritualiteit voor terug komt. En is verbinding daarin voor mij de basis.

Alles wilde ik weten. En dan vooral begrijpen. Ik wilde weten waarom iedereen anders is. Waarom we vasthouden aan bepaalde regels en normen. Hoe het kan dat we op een dieper niveau zo hetzelfde zijn, en ook totaal weer niet.

Dat bracht mij uiteindelijk bij Human Design. In 2020 had ik mijn eerste Human Design reading. Vanuit nieuwsgierigheid had ik deze aangevraagd. Blijkbaar voelde ik ergens al een dieper verlangen om mezelf beter te leren kennen. De reading was interessant, en daar is alles mee gezegd. Ene oor in, andere oor uit. Ik voelde het niet & kon (wilde) het niet pakken. Te veel zat ik nog in m’n eigen conditioneringen. De nuchterheid die ik vanuit mijn opvoeding heb meegekregen had de overhand.

Eind 2021 was ik er klaar voor. Opnieuw een reading. En wauw wauw wauw, toen voelde ik zo’n grote klik. De kennis kwam binnen en ik kon het plaatsen. Er ging een wereld voor me open.

Wat ik hierin merkte is dat dingen al snel als zweverig worden bestempeld en vaak ongrijpbaar zijn. Ik voelde dat het makkelijker kon. Door het combineren van praktisch en spiritueel samen.

Voor mij was Human Design het ontbrekende stukje. Ik voelde meer en meer verbinding met mezelf. Met de persoon die ik daadwerkelijk ben, onder alle lagen van overtuigingen, angsten, twijfels en conditioneringen. Er is geen one-size-fits-all. En gelukkig maar, want iedereen is uniek.

Van volledig wetenschappelijk en aards ging ik naar meer spiritueel. En everything in between.

En oh, wat heb ik veel gedaan, geprobeerd en losgelaten. Zoveel manieren heb ik gedaan en weer losgelaten omdat het niet werkte. Dit is waarom ik weet wat wel en niet werkt en ik dus zó geloof in wat ik aanbied. There is a different way and I teach you this one. Zodat ik niet ga bepalen wat je gaat doen maar jij het voor jezelf kiest.

De reden dat ik dit doe is omdat ik zie dat er zoveel gebeurd in deze maatschappij. En dat we zo ver verwijderd zijn van zichzelf. Vanuit mijn kennis en ervaring help ik jou om te doen wat JIJ wilt, in plaats van wat je denkt wat de maatschappij wilt.

Weer terug in verbinding te komen met jezelf. Wie jij daadwerkelijk bent, power woman <3

I am so ready. So do you?

LET’S CONNECT

“I’ve got your back en samen komen we er. Ook wanneer er twijfels bovenkomen of er angsten toeslaan. Je door de bomen het bos niet meer ziet. Júist dan, op deze momenten.”