Welkom💛

Welkom op de plek waar ik meer deel over self love & self guidance. Zodat jij in je eigen FLOW komt en gaat leven volgens jouw voorwaarden.

Mijn naam is Liset. Sportief, vrolijk, praktisch en doortastend. Je vindt mij vaak tussen de zware gewichten in de sportschool of wandelend in het bos. Wat dat betreft ben ik krachtig, maar ben ik ook de kalmte zelf.

‘’Kotsend hing ik boven de wc en ik besloot ‘dit nooit meer”!

Ik help vrouwen meer liefde voor zichzelf te voelen. Zodat ze in contact komen met zichzelf en hun eigen pad gaan bewandelen. Écht leven noem ik het. Vanuit liefde voor jezelf.

Naast mijn studie en werkervaring heb ik 150+ boeken gelezen en heel veel zelfstudie gedaan. Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen en te groeien als mens. Een van de onderwerpen die mijn bijzondere interesse heeft is mindset, zelfliefde en spiritualiteit. Daarom weet ik hier ook echt extreem veel vanaf. Niet alleen uit de boeken, maar ook uit eigen ervaring.

Want hé, het is oké. Ook ik ben niet altijd geweest zoals ik nu ben.

Ik geloof dat alles gebeurt met een reden. Zo is er dus ook de reden dat ik al deze kennis heb verzameld. Lange tijd stond ik namelijk op als een wandelend hoofd vol frustratie en taken. Mijn to do lijstje bepaalde volledig mijn dag en ik ging in deze waan mee. Mijn hoofd verlangde naar controle en was hier continu naar op zoek.

Ik neem je mee terug in de tijd. Ik kom uit een nuchter gezin. Waarin hard werken de standaard was & je niet zei wat er in je omging. Zolang ik deed wat er van me verwacht werd, voelde ik me gezien.

Totdat ik in een omgeving kwam waarin gepraat werd en er een wereld voor me openging. Vanuit compassie heb ik geleerd over emoties en gedachten, omdat ik voelde dat er meer was dan ik toentertijd had .

Ook gebruikte ik eten als copingmechanisme. En dit uiteindelijk resulteerde in een eetstoornis. Wat begon als een onschuldig iets, omdat ik wilde afvallen, veranderde in een ziekte. Huilend hing ik boven de wc en ik besloot dit nooit meer!!

Ik was een pleaser en dat is ook een reden dat ik eetbuien heb gehad. Continu nadenken over wat anderen van mij zouden denken. Keer op keer mezelf druk maken of ik wel goed genoeg was.

Mijn eetbuien gebruikte ik om grip op mezelf te krijgen. Erkenning die ik niet van mensen om me heen kreeg, probeerde ik op deze manier te krijgen. Door te eten had ik even de rust die ik eigenlijk nodig had. Ik ga je iets ‘’schokkends’’ vertellen: deze rust was een illusie 😉

Ook waren eetbuien voor mij emotieverwerking omdat ik niet wist hoe ik met emoties om kon gaan. Ik wilde ze het liefst het prullenbak in doen, omdat ik vond dat ze mij in de weg stonden

Fast forward ben ik dankbaar voor mijn eigen proces en reis. Waarin ik ‘mijn oude systeem’ de deur uit doe & waar human design en spiritualiteit voor terug komt. En is liefde daarin voor mij de basis.

Dit heeft voor veel interne opschudding, angsten en onzekerheden gezorgd. Hoe ga ik richting spiritualiteit, wanneer mijn hele omgeving nuchter is. Ik heb mezelf lang ingehouden en niet mijn eigen pad bewandeld. Totdat er te veel dingen ‘toevallig’ gebeurden en ik er niet langer omheen kon. Ik geloof dat we in de kern allemaal een spiritueel stuk in ons hebben.

Je eigen pad bewandelen kan een uitdaging zijn. Gedachten als ‘kan ik dit wel’ of ‘mag ik dit wel’ kunnen boven komen. Ook hebben de mensen om je heen bepaalde verwachtingen van je. Been there done that. Het kan je van je eigen pad houden, maar is dat diep van binnen ook wat JIJ wil?

Geloof me, het gaat je zoveel rust, vrijheid en vertrouwen opleveren wanneer je leeft volgens jouw regels. Een leven waarin je je emoties er laat zijn en jezelf volledig gaat omarmen. Waarin liefde de basis is. Ik geloof dat er geen ‘normaal’ is in deze maatschappij. Ik geloof dat het juist belangrijk is om je eigen dromen te volgen en je eigen pad te kiezen. Zonder jezelf continu aan te passen of een masker te dragen.

Leven volgens je eigen cyclus. Leven volgens je eigen regels en voorwaarden. Waarin luisteren naar jezelf en je emoties centraal staat. Zodat je écht connect met jezelf.

Ik geloof dat de wereld een fijne plek is wanneer we liefde geven. Niet alleen aan anderen, maar vooral aan onszelf.

Dat jij vervolgens krachtiger wordt èn in staat bent om de persoon te zijn die jij wil zijn. Liefde is niet ‘omdat’ maar ‘ondanks’. Ik geloof dat iedereen hier is met een reden. We zijn allemaal mens en hebben iets moois wat kan bijdragen aan onszelf of de wereld.

Deze stap heb ik durven zetten met hulp van heel veel coaches. Want ja, lange tijd was mijn overtuiging dat ik het allemaal alleen zou moeten doen. Lekker nuchter zeg maar, maar dit wil ik niet meer zijn.

She believed she could, so she did

Dit voelde als een enorme stap, want ik was ‘’die perfecte dochter’’, dus hulp vragen voelde als falen. En halleluja, wat was het fijn om eindelijk begrepen te worden en stappen te gaan zetten die ik al zó lang wilde zetten. Om eetbuien voorgoed de deur uit te doen en mezelf beter te leren kennen. Om de liefde voor mezelf boven te laten komen. Onvoorwaardelijk.

Hier ben ik tot op de weg van vandaag nog steeds dankbaar voor. Ik geniet nu zó van alles om mij heen. Van de mensen, mijn trainingen, maar ook van ontspanning en eten. Mensen noemen mij ook wel eens een ‘blij ei’. En ja, zo voel ik mij ook vaak.

Ik wil het taboe emoties doorbreken. Ik wil je helpen zodat je niet hetzelfde hoeft mee te maken, wat ik heb meegemaakt. Dat je jezelf kunt ontdekken en kunt zijn. Ongeacht waar je vandaan komt en waar je nu staat. Om inzicht te geven in emoties, zodat je kunt voelen in plaats van redeneren vanuit je ratio. Liefde geven. Vanuit jezelf, aan jezelf. Meer self love, self pleasure and self guidance. Meer FLOW & zingeving.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik wil liefde geven en jou leren hoe jij die liefde aan jezelf kunt geven en daarmee de controle over je leven terugkrijgt. Want misschien voelt het nu nog niet als wat je nodig hebt, maar liefde gaat je redden!

Liefde geven aan jou, wanneer je het even niet ziet zitten. Wanneer je teveel in je hoofd zit, en je geen uitweg ziet. Om je te laten landen in je lichaam èn te leren voelen.

Maar ook wanneer het teveel wordt. Je denkt vast te zitten en voor altijd in deze vicieuze cirkel te blijven. Je mee te nemen naar de veilige haven in jezelf. Ook al voelt dat spannend en oncomfortabel. Ik weet dat jij deze haven hebt en ik begeleid je er naartoe.

Liefde geven aan je lichaam. Ik heb jaren geen liefde gegeven aan mijn lichaam. Terwijl mijn lichaam er altijd voor mij was, maar niet andersom. Het bleef altijd bewegen en ademen, en hielp me met de dingen die ik wilde.

Liefde geven aan alles om je heen. Wanneer jij liefde geeft aan jezelf, kun je dit ook doorgeven aan anderen.

“I’ve got your back en samen komen we er. Ook wanneer er twijfels bovenkomen of er angsten toeslaan. Je door de bomen het bos niet meer ziet. Júist dan, op deze momenten.”

Samen zijn we een team

We gaan samen aan de slag. Want ook ik deed het niet alleen. Mijn succes is niet aankomen waaien en hiervoor heb ik mensen ingeschakeld en stappen voor gezet. Die oprecht naar mij luisterden. Zonder oordeel, maar mij wel konden spiegelen.

Deze persoon ben ik nu voor jou! Want ik geloof in jou. In de potentie die je hebt en de liefde die in jou zit. I’ve got your back en samen komen we er. Ook wanneer er twijfels boven komen of er angsten toeslaan. Je door de bomen het bos niet meer ziet. Júist dan, op deze momenten. Jezelf genoeg voelen. Weten dat je genoeg bent. Dat het niet uitmaakt wat je doet, wie je bent en hoe je eruit ziet.

Ik leer je te luisteren naar jezelf en je lichaam. Ik geef liefde aan jou, wanneer je heteven niet ziet zitten. Wanneer je teveel in je hoofd zit, en je geen uitweg ziet. Ik doe dit om een simpele reden: ik weet hoe het voelt om jou te zijn.

Durf jij het aan en neem jij nu ook het besluit om te veranderen? Vraag nu een matchcall aan, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen!

WEETJES OVER LISET

  • Powerliften is mijn uitlaapklep en ik sta het liefst in de gym om te trainen met zware gewichten.

  • Ik geloof dat iedereen zichzelf kan creëeren. Je hebt zelf een keuze en invloed op wie je bent en wie je wilt zijn.

  • Ik ben opgegroeid in een nuchter gezin in een klein dorpje in Overijssel. Hier heb ik mijn hele jeugd gewoond, totdat ik het in een grote stad ging studeren. Ik koos voor avontuur en een nieuwe omgeving. Ik verhuisde naar Groningen en woon hier ondertussen nog steeds. En nee, mij krijg je niet zomaar weg 😉

  • Mijn liefde voor Tony’s Chocolonely met karamel en zeezout is zeer groot.

  • Thee is mijn all time favourite. Ik drink heel veel thee en dan het liefst met verse gember erin.

  • Ik vind katten echt geweldig.

  • Zet me in de natuur en ik word helemaal zen. Ik wandel daarom elke dag en op deze manier kan ik helemaal ontladen. Ik zeg altijd: keihard werken maar ook keihard ontspannen. En de natuur helpt mij hierbij.

  • Ik vind het mega leuk om post te krijgen. Verklaar me voor gek, maar ik kan dus elke dag twee keer in de brievenbus kijken om te zien of er post is gekomen. Daarnaast stuur ik ook graag zelf kaartjes, om op deze manier iemand een lach op het gezicht te brengen en liefde te geven.

En nu rolt de bal jouw kant op!

Eén van mijn eigenschappen is dat ik heel nieuwsgierig ben aangelegd, dus ik sta te springen om je beter te leren kennen. Wie ben je, wat heeft jou tot hier gebracht, waar loop je tegenaan en wat is je aller allergrootste droom?

Ik ben mega benieuwd naar jou als persoon en naar je doelen. Wat kan meer zelfliefde en flow voor jouw betekenen? Hoe zie jij dit voor je? Heb je ergens vanbinnen het gevoel dat ik je kan helpen? Laat het me weten!

Mijn eigen coach zegt heel mooi: ‘’laat je droom groter zijn dan je angst’’. Trek je stoute schoenen aan en vul het formulier hieronder in. Vertel waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken. Ik kom graag met je in contact om uit te zoeken of er een match is tussen ons. Laat het me weten door het formulier hieronder in te vullen. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk, maar binnen 48 uur, contact met je op.