Online cursus ‘Level Up’

in samenwerking met Beresterk Coaching

Ben jij klaar voor het complete plaatje? Wil jij werken aan je zelfbeeld, zelfvertrouwen èn je fit voelen met een sterk lichaam zónder terug te vallen in oude patronen?

Deze online lifestyle cursus geeft je handvatten waarmee je JA zegt tegen jezelf en gaat voor een duurzaam resultaat op het gebied van voeding, mindset en training.

Je herkent je in de volgende punten:

 • Je begon met krachttraining en had het volle vertrouwen dat dit ging lukken

 • Je doet braaf elke training je oefeningen en probeert daarnaast op je voeding te letten

 • Je wilt meer uit je leven halen en bent klaar voor de volgende stap

 • Je weet dat de combinatie van voeding, training en mindset GOUD is

Wat kan hier nou nog fout aan gaan?

Uiteindelijk liep je toch tegen een muur op…

Je resultaten waren niet wat je ervan wil en je ziet hierdoor enkel de beperkingen van je nieuwe doelstelling. Logisch ook, wanneer het resultaat waar je van droomde uitblijft. Je kwam er al snel achter dat je met alleen krachttraining en het op je voeding letten, je niet je doelen gaat behalen. Er komt meer bij kijken dan alleen een beetje opletten wat je naar binnen werkt en wat oefeningen uitvoeren.

Je wilt werken aan je zelfvertrouwen en je zelfvertrouwen. Je hebt ambities op zowel dit vlak als op het gebied van training. Deze combinatie is GOUD en je bent klaar om nu echt de stap te zetten en actie te ondernemen.

Veel mensen denken tegenwoordig dat ze alles zelf kunnen. Dit is eigenlijk zo zonde…

Waar komt dat door?

Is het de angst om te investeren in zichzelf?

Is het de angst om hulp in te schakelen, omdat dit als zwak wordt gezien?

Is het een te grote hoop dat alles uiteindelijk toch wel goed komt?

Dit zou allemaal kunnen, maar er is meer aan de hand.

Jij, als gemotiveerd persoon, bent er klaar voor om de sportschool in te duiken en eindelijk je verlangde progressie te boeken. Waar je echter rekening mee dient te houden is er meer bij komt kijken dan alleen trainen. Naast training, zijn de aspecten voeding, leefstijl en mindset evengoed belangrijk.

Je hebt helder voor ogen welke doelen je graag wilt behalen. Je hebt een beeld over hoe je uiteindelijk in het leven staat. Er ontbreekt echter nog de kennis en hoe je dit kunt toepassen.

Zonder de juiste kennis zal je nooit de progressie krijgen die je zo graag wilt….

Wij willen je graag helpen! Hoe weet je nou of dit online programma geschikt is voor jou?

Grote kans dat jij nu niet weet hoe en waar je moet starten. De informatiestroom is enorm overweldigend. Daarnaast ben je mega ambitieus en doe je de dingen in je leven graag direct goed. Je houdt niet van half werk, maar gaat graag ergens 100% voor.

Waar je nu tegenaan loopt

 • Je komt niet in actie

 • Je negeert individuele factoren zoals bijvoorbeeld herstel en weekvolume

 • Je negeert individuele factoren zoals bijvoorbeeld herstel en weekvolume

 • Je haalt niet de progressie die je graag wilt bereiken

 • Je ziet in dat je met de mindset die je nu hebt, niet verder gaat komen

 • Je stelt je doelen uit en zegt tegen jezelf ‘maandag ga ik weer beginnen’

 • Je denkt veel te negatief

 • Je krijgt je voeding niet onder controle

 • Je ervaart veel sociale druk rondom je voedings- en trainingskeuzes

 • Je hebt moeite met het vinden van balans

 • Je wilt heel veel heel graag, maar krijgt het elke keer niet gedaan

 • Je hebt weinig energie

 • Je hebt het gevoel dat je er niet uit haalt wat er in zit

 • Je bent klaar met je eigen excuses

Jij bevindt je op deze pagina omdat je actie wilt ondernemen. Omdat jij weet dat de combinatie van voeding, training en mindset GOUD is en jij klaar bent met je eigen excuses. Je wilt het op een ander Level (Up) gaan aanpakken, resultaten gaan boeken en jezelf ontwikkelen.

Wil jij:

 • Je mindset zo ontwikkelen dat deze in jouw voordeel werkt?

 • Stoppen met het saboteren van jezelf?

 • Je eigen trainingsprogramma leren maken, zodat jij altijd progressie kunt blijven boeken?

 • Je lichaamssamenstelling volledig zelf onder controle hebben, door de juiste kennis en kunde over voeding, training en mindset?

 • Op een gezonde manier met voeding omgaan, om doelgerichte keuzes te maken zónder een verstoorde relatie te creëren?

 • Vaker de keuzes maken die in lijn zijn met jouw doel, ook wanneer dit moeilijk is?

 • Progressie maken in de GOUDEN combinatie van voeding, training en mindset

”Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Wat anderen over de cursus zeggen:

“Ik ga veel bewuster mijn dagen door en reflecteer regelmatig: is de actie die ik nu wil ondernemen ondersteunend voor mijn doelen?”

“De cursus is gemakkelijk te volgen – de tekst leest lekker weg en door de video’s en opdrachten tussendoor zijn erg prettig”

“Doordat de cursus met een werkboek komt kan ik de kennis die ik opdoe direct relevant maken voor mijzelf en toepassen”

”Ik vind de opdrachten echt mega waardevol en merk echt dat ik bewuster word van mijn eigen mindset”

“Elke week kijk ik vol enthousiasme uit naar de volgende module: hoe kan ik mijzelf deze week weer verbeteren?”

Wat kun jij van Level Up verwachten?

Acht weken lang vragen wij jou om stappen te zetten. Wij vragen je om je open te stellen voor ontwikkeling, verbetering en moeilijke conversaties met jezelf. Acht weken waarin jij heel veel gaat leren, niet alleen qua theoretische kennis, maar vooral over jezelf. Dit gaan wij doen door middel van een volledige online cursus, die jouw uitdaagt en bewust maakt van jouw huidige patronen. Wij gaan je nieuwe skills leren, zoals het berekenen van je energiebehoefte, zodat jij je doelen betreft voeding concreet kunt maken. We gaan je leren een trainingsprogramma op te stellen, die geïndividualiseerd is op jouw doelen en jouw situatie, zodat jij progressie kunt blijven maken in de sportschool. Wij gaan met je opzoek naar hoe jij jezelf saboteert, wat mogelijke knelpunten zijn en we gaan een plan opstellen wat jij kunt doen wanneer het nieuwe er van af is en je motivatie het laat afweten. We bouwen samen een fundering, waar jij voor de rest van je leven profijt van hebt!

Hoe gaat de cursus in zijn werk?

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waarin je wekelijks toegang krijgt tot een nieuwe module. In deze module krijg je informatie, zowel via tekst als video’s aangevuld met opdrachten om deze informatie eigen te maken en te leren toepassen. De opdrachten kun je maken in een fysiek opdrachtenboek die wij je voor de aanvang van de cursus opsturen. Wij nodigen je van harte uit veel contact te zoeken met zowel je medecursisten als ons om zo samen te groeien, elkaar uit te dagen en van hieruit nieuwe doelen te stellen.

Wij zijn er om je te helpen met de duurzame fundering. Deze fundering zal enorm waardevol voor je zijn en de start zijn van progressie op zowel fysiek als mentaal vlak. Doelen stellen en deze keihard crushen was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons verhaal in het kort

Deze cursus is tot stand gekomen vanuit ons toen we aan elkaar gekoppeld werden in een coachingstraject. Op het moment dat we elkaar slechts 1.5 week kenden werd het idee op tafel gegooid om onze krachten te bundelen en een online cursus te creëren. Janneke is expert op het gebied van voeding en training en Liset is expert op het gebied van mindset. Een GOUDEN combinatie dus en dat geven wij graag door.

Wij hebben bijna dagelijks contact en sparren regelmatig om manieren te vinden om onszelf én ons bedrijf naar het volgende Level (Up) te tillen. Een omgeving van gelijkgestemden maakt het gemakkelijker om mogelijkheden te zien, jezelf verantwoordelijk te blijven stellen voor jouw doelen en kan enorm helpen in het ontdekken van jouw blinde vlekken. Het was voor ons ook een enorme sprong vanuit onze comfortzone, maar dit bleek al snel een erg goede keuze.

Overal op social media vind je informatie. Soms is dit waardevolle informatie, soms is het ook simpelweg foutief. Wat volgens ons vaak ontbreekt is het stukje implementatie: hoe kun je deze kennis toepassen? Zonder toepassing is geleerde kennis compleet waardeloos. Onze missie is om dit te veranderen en je handvatten te bieden die leiden naar een duurzaam resultaat.

Om even terug te komen op de cursus; deze zal enorm waardevol voor je zijn en al onze passie en enthousiasme ga je erin terugvinden!

‘Ja maar ik weet niet of ik hier wel klaar voor ben’. WE GOT YOU! Je bent nooit klaar en het hebben van een perfect moment om te starten is een illusie. Elke stap, hoe klein die ook is, is er één! Stop met uitstellen en start vandaag!

Wat is de investering?

 

Voor Level Up betaal je nu tijdelijk geen €199,95, maar slechts €99,95. Een no-brainer, voor de waarde die wij met je gaan delen!

Ben jij er klaar voor? Vul het formulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk, maar binnen 48 uur, contact met je op!