Het Mindset Up traject

Level up je mindset èn haal jouw lat naar beneden

Voor ambitieuze mensen die hun mindset willen uplevelen, maar vooral op een laagdrempelige manier. Zodat je jouw lat omlaag haalt, meer ontspanning gaat ervaren én een sterkere mindset krijgt.

I’M IN

Je vindt je leven oké, maar je voelt en weet dat je er meer uit kunt halen

ready?

Je bent je al een tijdje bewust van dat het niet helemaal lekker loopt. Je bent aan het rond dwarrelen en leeft door op de automatische piloot. De reden dat je nog niet staat waar je wil staan is doordat

 • Je trekt je teveel aan van andere mensen. Dit kost je veel energie en maakt je onzeker. Je start hierdoor niet met je doelen en blijft maar uitstellen.

 • Je bent te lief voor andere mensen. Je bewaart graag de vrede, maar laat dit ten koste gaan van jezelf. Je eigen mening laten horen? No way dat jij dit doet.

 • Je leeft op de automatische piloot en laat je leiden door de dag. Het leven neemt controle over jou in plaats van andersom. Daarnaast komt ontspanning nemen niet voor in jouw woordenboek.

 • Je bent bang voor de reactie van andere mensen wanneer je jezelf toestaat om echt jij te zijn en te gaan groeien als persoon. Wat zullen anderen wel niet van mij denken en willen ze nog wel met mij omgaan.

 • Je hebt het gevoel en de overtuiging dat je alles wel alleen kunt, dat je niet mag klagen en niet om hulp mag vragen.

 • Je betrapt jezelf er regelmatig op dat je prima advies kunt zeggen aan anderen over dat ze minder streng voor zichzelf mogen zijn. Echter lukt het je niet om dit zelf ook te doen.

 • Je vraagt continu te veel van jezelf, maar ‘nee’ zeggen is niet bepaald je lievelingswoord. Je bent een kei in het opleggen van druk bij jezelf.

Wat nou als het anders kan?

In een groep vol like minded people. Waarin je begrepen wordt, gaat transformeren en actie gaat nemen. op een manier die voor jou werkt

I’M IN

Je wilt graag:

 • In actiemodus komen. Je hebt doelen die je wilt bereiken en staat te springen om met mijn handvatten aan de slag te gaan en jezelf te verbazen met de groei die je zult gaan doormaken. De tijd van excuses is voorbij en het is tijd voor het echte werk.

 • Rust gaan creëren in je hoofd. Je wilt niet meer achter de feiten aanlopen. Daarnaast wil je meer vrije tijd voor jezelf inplannen en hier oprecht van kunnen genieten. Je bent klaar met de schuldgevoelens die je continu ervaart.
 • Voor eens en altijd afrekenen met je perfectionisme. Continu de lat veel te hoog leggen gaat je niet verder helpen. Je wilt afrekenen met deze vicieuze cirkel en bent klaar met de frustratie die hieruit voortkomt. Je wilt dat het VOOR je gaat werken, in plaats van TEGEN je.

 • Je weet wat je grenzen zijn en handelt hier vervolgens ook naar. Je kiest voor jouw pad met jouw regels.

 • Je niet laten beïnvloeden door de mening van anderen, zodat je voor jezelf gaat kiezen en gaat stralen. Je zelfvertrouwen gaat groeien, omdat je weet dat je van jezelf vergelijken niet gelukkiger wordt. Je bent volledig oké met jezelf en staat hier 100% achter. Jij bent je eigen motivatie.

 • Inzicht in je eigen emoties en ze kunnen herkennen. Het zou fijn als je weet waar het vandaan komt en hoe het komt dat je je op een bepaalde voelt. Je wilt meer gaan voelen en emoties er laten zijn.

Ik ervaar de coaching als heel fijn en positief. Ik merk dat het een heel verschil is met de therapie die ik had en dat dit goed voor mij werkt, omdat ik praktisch wordt geholpen. Ik ga er actief mee aan de slag en dit werkt heel goed. Liset sluit aan bij wat er bij mij speelt en beweegt daarin mee. Wanneer ik om hulp vraag, reageert Liset altijd snel en is ze altijd eerlijk en zonder oordeel. Hierdoor durf ik mij kwetsbaar op te stellen en alles te vragen. Ik kijk altijd uit naar de gesprekken en haal er ontzettend veel uit.

Ietje Meijer, student

Toen ik in aanraking kwam met Liset was mijn grootste uitdaging dat ik mezelf geen tijd gunde en moeite had met mijn mindset. Mijn grootste win van het gesprek was bewustwording van mijn negatieve mindset en hoe ik dat kan ombuigen naar iets positiefs. Ik weet nu dat wanneer ik een negatieve mindset ervaar, ik er alles aan kan doen om het om te buigen naar iets positiefs en naar iets wat voor mij werkt. Ik vond het gesprek heel fijn en raad Liset aan, omdat ze veel belangstelling voor me had. Ze hoorde mijn hele verhaal aan en deelde zelf ook wat persoonlijks, waardoor ik een klik voelde. Nadat ik mijn verhaal had gedeeld gaf ze me goede inzichten waar ik echt iets aan had. Op deze manier kan ik nu verder werken aan mijn mindset.

Kyra de Putter, Student

Het Mindset Up traject

YES! Ik geloof dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen en de persoon kan worden die hij/zij wil zijn. Maar daarvoor zul je actie moeten ondernemen èn jezelf leren kennen op een dieper niveau. Geen bullshit, smalltalk of iets. Nee. Transformatie op een dieper niveau, waar jij wat aan hebt op de lange termijn.

Been there done that. Mijn allereerste mindset programma waar ik zelf aan mee deed was life changing. Er ging een wereld voor mij open en ik leerde zóveel. Werken aan jezelf kan eenzaam zijn, omdat jij de enige bent die dit kan doen. Tegelijkertijd ook het gevoel dat niemand je écht begrijp en weet waar je doorheen gaat.

Dus hoe tof is het om dit te delen met een groep like minded mensen. Waar je mee kan sparren, je wins kan delen maar ook de momenten dat het even minder gaat. Want ook die horen erbij en gaan je in the end sterker maken. 100% support en 100% groei. 3 maanden lang.

Wat kun je verwachten?

 • Een LIVE kick-off dag inclusief lunch & drinken!
 • In totaal drie keer een 1-op-1 sessie. Ik werk met de gouden combinatie van gelijkgestemden en 1-op-1 coaching.
 • Drie maanden lang support en een commitment op jouw ontwikkeling.

 • Je gaat bouwen aan een stevige basis voor jou mindset. Je leert tools waar je wat aan hebt op de lange termijn, die je keer op keer zelf kunt toepassen. Met uiteindelijk het doel om jouw lat omlaag te krijgen.
 • Iedere week is er een LIVE masterclass die ervoor gaat zorgen dat jij meer leert over jouw mindset èn concrete actiepunten krijgt waar je mee aan de slag kan. Zonder concrete actiepunten geen helderheid. Deze masterclasses worden gegeven via Zoom en worden opgenomen zodat je ze zo vaak kunt terugkijken als je wilt. Ideaal dus 😉
 • Daarnaast zijn er tussentijds Q&A’s waarin je al je vragen kunt stellen om een stap verder te komen.
 • Er wordt een whatsapp groep aangemaakt waarin je met elkaar kunt connecten. Ook is hier ruimte voor tijdens de LIVE masterclasses. Grijp deze kans aan, want alleen groeien is leuk, maar samen kom je verder en sneller
 • Mijn aanpak is no-nonsense en oplossingsgericht. Ik zorg ervoor dat jij de handvatten krijgt om in actie te komen. Soms geef ik je een liefdevolle reminder en confrontatie wanneer ik merk dat je je te klein houdt en soms ben ik een luisterend oor. Omdat je vaak al zo hard bent voor jezelf en je door de bomen het bos even niet ziet.

Bonus 1: mijn favoriete planner zodat je meer overzicht gaat creëren

Bonus 2: een opgenomen meditatie om los te komen van belemmeringen. Deze meditatie is voor mij life changing geweest en deel ik graag met je

I’M IN

Eenmalig

695,-
 • LIVE kick-off dag inclusief lunch & drinken
 • Drie maanden lang werken aan jezelf
 • Toffe groep met like minded mensen
 • Interessante masterclasses inclusief opdrachten
 • Praktische tools en concrete actiepunten om jouw verder te helpen
 • BONUS: planner
 • BONUS: meditatie

In drie maanden

235,-
 • LIVE kick-off dag inclusief lunch & drinken
 • Drie maanden lang werken aan jezelf
 • Toffe groep met like minded mensen
 • Interessante masterclasses inclusief opdrachten
 • Praktische tools en concrete actiepunten die jouw verder helpen
 • BONUS: planner
 • BONUS: meditatie

Hi,

Mijn naam is Liset Schuitert en ik ben mental coach en expert op het gebied van mindset. Het is mijn missie om jouw lat omlaag te krijgen. Om vervolgens te stappen te zetten die je wil, zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Met als resultaat een sterkere mindset.

De afgelopen jaren heb ik veel met mezelf gestruggled. Ik wilde het goede voorbeeld voor andere mensen zijn en aan de verwachtingen van de mensen om mij heen voldoen. Ik cijferde mezelf compleet. Ik heb dit compleet geshift en ik wil mijn kennis doorgeven aan jou.

Om jouw lat omlaag te krijgen. Er zit zo veel potentie in jou en dat mag eruit komen. Zolang jij ook in jezelf gelooft en de ruimte krijgt om te groeien. Dat is ook de reden dat ik dit traject ben gestart. Om jouw die ruimte te bieden in een groep met like minded mensen.

Ik ben ready. Jij ook? Laten we samen jouw lat omlaag brengen zodat jij meer kan genieten, meer ontspanning voelt èn een sterkere mindset krijgt.

IK BEN READY!