ONLINE MASTERCLASS

UNLOCK JOUW ZELFLIEFDE ~

ONLINE MASTERCLASS

UNLOCK JOUW ZELFLIEFDE

Liefde voor onszelf. We hebben het allemaal in ons. Jij ook. Je staat nu op een bepaald punt in je leven en tot dat punt heb je dingen meegemaakt en dingen gezien. Waardoor er vervolgens laagjes zijn gekomen op wie je bent. In de kern ben je liefde. Dat mag je voelen en dat mag je zien.

~ Leven op jouw voorwaarden. Meer self-love, self-guidance & self-pleasure. Zodat jij in je eigen FLOW komt. Je ontdekt dit tijdens de LIVE 60-minuten masterclass op woensdag 6 april om 10:00 uur of 19:30 uur.

Ja, ik wil de masterclass op 6 april volgen!

Deze live masterclass is voor jou wanneer:

  • Je mind te veel controle over je leeft. Hoe fijn is het wanneer je gedachten minder invloed op je hebben?
  • Je nog veel meer je grootste prioriteit wilt zijn, waardoor je meer zelfvertrouwen gaat ervaren en meer uit jezelf en het leven gaat halen
  • Je voelt dat er meer is, maar nog niet precies weet wat dat is.
  • Je wilt minder streng zijn voor jezelf. Meer liefde willen ervaren en jezelf leren zien.

LOVING YOURSELF IS YOU TAKING YOUR POWER BACK

Ben je erbij?

Tijdens een LIVE 60-minuten masterclass op woensdag 6 april om 10:00 uur of 19:30 uur (je kunt de masterclass op een later tijdstip terugkijken) neem ik je mee in hoe je door meer zelfliefde, gaat leven op jouw voorwaarden. Ik zie je en we gaan er samen voor zorgen dat je niet meer standaard over je grenzen gaat en jij voor je eigen pad durft te kiezen. Ik deel mijn kennis en ervaringen met je en neem je mee in de wereld van self-love, self-guidance en self-pleasure.

De masterclass geef ik via Zoom. Verbinding is één van mijn kernwaarden, zodat ik je kan zien en je ook vragen kan stellen. In een veilige omgeving.

YES! Ik ben erbij op woensdag 6 april

 

 

MASTERCLASS DOOR:

Liset Schuitert ~ embodiment coach

Je kunt de masterclass volgen vanaf je laptop, tablet of telefoon.

MELD JE AAN VOOR DE MASTERCLASS

WOEHOE, ik ben erbij op woensdag 6 april