EXCLUSIEVE ONLINE MASTERCLASS

Meer rust door een sterkere mindset

EXCLUSIEVE ONLINE MASTERCLASS

Wees je eigen grootste prioriteit

Zodat je meer rust ervaart in je hoofd en de vrijheid voelt om 100% jezelf te zijn. Om vanuit vertrouwen te leven en het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt. Het wordt zoveel fijner wanneer jij meer rust ervaart in jezelf en weet welke tools je hiervoor kunt inzetten. Je ontdekt dit tijdens de LIVE 60-minuten masterclass op woensdag 21 april om 19:30 uur.

Ja, ik wil de masterclass op 21 april volgen!

Deze live masterclass is voor jou wanneer:

 • Je weet dat er meer in je zit, dan je op dit moment laat zien en wat eruit komt
 • Je meer mentale rust wilt ervaren om zowel rust in je hoofd als rust in je lichaam te voelen
 • Je nog veel meer je grootste prioriteit wilt zijn, waardoor je meer zelfvertrouwen gaat ervaren en meer uit jezelf en het leven gaat halen
 • Je graag praktische tools ontvangt om meer rust te ervaren

Tijdens deze online masterclass leer je:

 • Tips die je gaan helpen om een sterkere mindset te krijgen. Om van strijd naar acceptatie over te gaan
 • Praktische tools die je helpen om je dagelijkse gemoedstoestand op een positieve manier te beïnvloeden
 • Tips om effectief en op een accepterende manier om te gaan met negatieve gedachten
 • Meer over jezelf: je gaat patronen ontdekken die je vervolgens kunt doorbreken om zo de beste versie van jezelf te worden
 • Redenen waarom je nu nog niet jezelf als grootste prioriteit hebt en hoe je dit kan overwinnen en welke belemmeringen hier voor zorgen
 • Waarom je nu doet zoals je doet
 • Hoe jij de mentale vrijheid gaat ervaren die je diep van binnen zo graag wilt
IK BEN ERBIJ!

”YOUR ONLY LIMIT IS YOUR MIND”

Ben je erbij?

Tijdens een LIVE 60-minuten masterclass op woensdag 21 april om 19:30 uur (je kunt de masterclass op een later tijdstip terugkijken) neem ik je mee in hoe je door een sterkere mindset, meer rust gaat ervaren. Ik deel wetenschappelijke kennis met je en deel praktische tools die je helpen om jezelf nog meer als grootste prioriteit te zien.

Het wordt een waardevolle combinatie tussen kennis over mindset en psychologie en praktische tools waarmee je na de masterclass aan de slag kunt. Zodat jij weet hoe je jouw mindset kan (her)programmeren en meer mentale rust gaat ervaren. Met als doel dat jij zelf in staat bent om mentale rust te creëren en een mindset hebt die vóór je werkt, in plaats van tegen je.

YES! Ik ben erbij op woensdag 21 april

MASTERCLASS DOOR:

Liset Schuitert, psycholoog en expert op het gebied van mindset

Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

WIE BEN IK?

Hi, ik ben Liset Schuitert en als psycholoog en expert op het gebied van mindset is het mijn missie om jou te laten groeien en resultaten te behalen die je niet voor mogelijk zag via het aanleren van een sterke mindset.

De afgelopen jaren heb ik veel met mezelf gestruggled. Ik wilde het goede voorbeeld voor andere mensen zijn en aan de verwachtingen van de mensen om mij heen voldoen. Mijn eigen kern en mezelf cijferde ik weg. Nu, 3 jaar later, ben ik erachter gekomen wat mijn missie is. Mijn missie is om jou te laten zien en ervaren dat jij uniek bent en dat je door het inzetten van je talenten meer succes hebt en wat deze groei en ontwikkeling kan doen voor jou als persoon. Met als doel mentale gezondheid en het uiten van emoties meer bespreekbaar te maken.

De reden dat ik nu in de wereld van psychologie terecht ben gekomen is omdat mijn passie ligt bij het helpen van mensen. Mijn enthousiasme stroomt hiervan over en ik vind het geweldig om hen in te laten zien dat ze tot zoveel meer in staat staan dan ze nu denken. Mede doordat ik dit zelf ervaren heb.

Hoe ik dit antwoord uiteindelijk gevonden heb? Geduld en je hart volgen. Ik ben gaan luisteren naar mezelf. Waar word ik gelukkig van en niet waar wordt een ander gelukkig van?

MELD JE AAN VOOR DE MASTERCLASS

WOEHOE, ik ben erbij op woensdag 21 april