MASTERCLASS ‘GRIP OP JE MIND’

€27

MASTERCLASS ‘GRIP OP JE MIND’

Voel je je onrustig en gestrest? Voel jij soms veel frustratie en onrust in je hoofd en weet je niet wat je kunt doen om hier mee om te gaan? Dan zijn deze masterclasses de tool die je nodig hebt! Start met mijn online masterclasses ‘grip op je mind’ en leg de basis voor meer rust in je hoofd.

 • Je laat je tegenhouden door angst.

 • Je bent constant bezig met wat anderen van je zouden denken.

 • Je voelt je gevangen in een sleur.
 • Je wilt heel veel, maar het lukt je niet om te starten omdat je tegengehouden wordt door jezelf en je eigen gedachten.

 • Je maakt een takenlijstje, maar wanneer je alles kunt afvinken komen er direct gedachten over dingen je ook nog moet doen.

Ik begrijp je helemaal, zo voelde en was ik ook. Maar hé, niets is zeker in het leven. Uitkomsten kunnen veranderen en zo is het ook met jou. Jij kunt jezelf laten groeien tot iets waar jij van droomt en wat jij graag zou willen.

Het kan in je leven stormen, hagelen, schijnen. Je omstandigheden en gebeurtenissen in je leven zijn een onstabiele factor, maar jouw mindset kan hierin het verschil maken. Als je weet hoe je meer rust in je hoofd kunt krijgen en die sterke mindset hebt, kun je alles aan.

Droom jij van…

 • Minder spanning en stress.

 • Het leven makkelijker voor jezelf maken door te stoppen met jezelf saboteren.

 • Meer rust ervaren in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig bent en in het nu leeft bij sociale gelegenheden.

 • Weten hoe je de controle kunt loslaten en op een flexibele manier kunt omgaan met gebeurtenissen en situaties in je leven.

 • Zelfverzekerder keuzes maken en 100% achter jezelf staan.

 • Inzicht krijgen in je eigen overtuigingen, gedachtes en patronen die je hierin hebt.

 • Meer acceptatie naar jezelf en de wereld om je heen

Wil je meer uit je leven halen, maar houd je jezelf tegen en weet je niet hoe het anders moet?

Je bent niet de enige!

Wist je dat er heel veel mensen in Nederland zijn die dit ervaren? Het merendeel van de Nederlandse bevolking ziet nog niet in wat voor resultaten je kunt bereiken met een sterke mindset. Ga jij voor die voorsprong en voor die 5% die actie onderneemt? Gun jezelf deze vrijheid en de investering in jezelf om toe te werken naar gigantische resultaten. Ga jij tot deze uitzonderlijke minderheid behoren?

It’s time to work on YOU

Werken aan je mindset is als leren fietsen

Weet je nog toen je vroeger leerde fietsen? In het begin was dit mega spannend. Je begon klein met zijwieltjes en op den duur kreeg je vertrouwen en hup daar ging je. Vergelijk het werken aan je mindset met leren fietsen. Wanneer je je eenmaal bewust bent van jezelf en van je eigen gedachten, heb je hier je hele leven profijt van.

Het kan in je leven stormen, hagelen, schijnen. Je omstandigheden en gebeurtenissen in je leven zijn een onstabiele factor, maar jouw mindset kan hierin het verschil maken. Als je weet hoe je hier mee om moet gaan en die sterke mindset hebt, kun je alles aan.

Heb je ooit…

 • Je staat niet stil bij lastige momenten.

 • Je overschat wat je op korte termijn kunt bereiken en je onderschat het resultaat op de lange termijn.

 • Je leeft op de automatische piloot.

 • Je rent door het leven, doet zoveel mogelijk omdat je denkt dat dit moet en staat niet stil bij je overwinningen.

 • Je ligt geregeld wakker om wat anderen van je denken en kunt hier urenlang over piekeren.

 • Je zit vast in je eigen hoofd en laat je teveel leiden door angst, perfectionisme en je eigen gedachten en overtuigingen.

 • Je weet diep van binnen dat er meer in je zit, maar je laat dit niet zien.

 • Je hebt al zoveel geprobeerd, maar je hebt het gevoel dat niks voor jou werkt.

”Vandaag een super tof gesprek gehad met Liset. Liset luistert met aandacht en oprecht naar je en weet precies waar de pijn/verbeterpunten zitten die je kan aanpakken om weer verder te groeien. Ze geeft je de tijd en laat je je echt op je gemak en veilig voelen bij haar. Enorm dankbaar dat Liset op mijn pad is gekomen! Een echte aanrader!!’‘ – Judith Nauta

JA! Ik ben er klaar voor om de eerste stap naar meer rust in mijn hoofd te zetten

Ik wil graag concrete handvatten krijgen

Je kunt nadat je je aangemeld hebt voor deze masterclasses direct starten! Hoe tof is dat?! Er zijn drie masterclasses die allemaal in het teken staan van een ander onderwerp gericht op mindset, om uiteindelijk meer rust in je hoofd te creëren. Je kunt de masterclasses daarnaast op je eigen tempo volgen. Wil je bij een masterclass langer stilstaan? Doe dan dit vooral. Maak er jouw eigen proces en persoonlijke reis van.

Doordat de informatie via de mail wordt verzonden heb je op ieder moment toegang tot de informatie en kun je het weer opnieuw bekijken.

De masterclass ‘Grip op je mind’ is geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. Het ervaren van rust in je hoofd is momenteel van groot belang. Je mentale gezondheid mag niet onderschat worden en ik geef je graag de tools die ervoor gaan zorgen dat je meer rust gaat ervaren.

Hoe ziet de masterclass eruit?

 • Elke masterclass bestaat uit informatie die wordt weergegeven via een powerpoint en video
 • BONUS: opdrachten die je gaan helpen om de kennis toe te gaan passen

”Liset is een rustig persoon die erg goed kan luisteren. Hierdoor merk je dat ze goed kan meedenken over waar het probleem hem écht in zit en komt ze met praktische tips die direct toe te passen zijn. Hierdoor kun je direct stappen maken om dit te verbeteren. Liset is een fijn persoon om mee te werken doordat ze heel oprecht betrokken is met jou als persoon. Ik zou een traject bij Liset zeker aanraden!” – Janneke Brauckman

Ik kan niet wachten, ik doe mee!

Masterclass 1

Wie ben jij?

Gedachten

Wat zijn jouw waarden?

Masterclass 2

Invloed beweging

Dankbaarheid

Masterclass 3

Zelfspraak

Routine

Verantwoordelijkheid

Start: ieder moment

Nadat je je aanmelding hebt voltooid kun je direct starten met de masterclasses. Op deze manier kun je direct aan de slag!

€9,95 (excl. BTW)

De investering voor deze masterclass is normaal gesproken €27, maar wordt nu voor een verlaagde prijs van €9,95 aangeboden. De cursus is te betalen via Ideal of Bancontact.

Inhoud

 • De masterclass bestaat uit drie delen
 • Inclusief opdrachten

Inhoud masterclass

De inhoud wat in de masterclasses wordt behandeld is volledig gebaseerd op wetenschappelijke informatie vanuit de psychologie.

Garantie

Ben je gestart met de masterclass, maar niet tevreden?

Als je na het volgen van de masterclass vindt dat de masterclass niet bij je past en je er geen resultaat uit haalt, krijg je je geld terug. Dit is geen probleem.

MASTERCLASS STARTEN

Heb je nog vragen?

De masterclass kost net zoveel tijd als je er zelf aan kwijt wilt. Elke masterclass duurt ongeveer 15 minuten, maar je kunt er ook een uur aan besteden. Ervaring leert wel dat een langere tijdsinvestering meer resultaat geeft.

Je kunt na aanschaf van de masterclass direct beginnen. Je krijgt na aanmelding direct de masterclasses in je mailbox. Mocht het op dit moment niet uitkomen, kun je alsnog meedoen. Je zal de mail ontvangen in je mailbox en hier dus toegang tot houden. Je kunt dus helemaal zelf je ideale tijdstip uitkiezen.

De masterclass is opgedeeld in 3 delen die elk ongeveer 15 minuten zullen duren. De masterclasses worden naar je email gestuurd, waarna je de informatie kunt lezen, masterclass kunt bekijken en de opdrachten kunt maken

Ga bij jezelf na wat je het waard vindt om meer rust in je hoofd te ervaren. Je kunt op deze manier doorgaan, maar dit zal je nog meer frustratie opleveren. De prijs van deze masterclass is laag in vergelijking met de waarde die erin zit. Dit heb ik gedaan, omdat mentale gezondheid op dit moment van groot belang is.

Blijf je twijfelen en weet je niet wat je moet doen? Neem dan zeker even contact met mij op via info@lisetschuitert.nl. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om even kort met je te bellen. Ik kan dan met je meedenken of deze masterclass bij je past.

MASTERCLASS STARTEN