INSPIRATIESESSIE

Wil jij werken aan je mindset? Wil jij inzicht krijgen in je gedachten en meer rust creëren in je hoofd? Wil jij van all over the place, naar echt weten wat je wilt?

Ik word ontzettend blij van mensen inzichten geven en verder helpen. Mijn missie is om jou middels de Talent-methode te laten zien en ervaren dat jij uniek bent en dat je door het inzetten van je talenten meer succes hebt en wat deze groei en ontwikkeling kan doen voor jou als persoon. Met als doel mentale gezondheid en het uiten van emoties meer bespreekbaar te maken.

Ieder persoon loopt tegen andere vraagstukken aan en ik vind het mega interessant om hierover met je in gesprek te gaan.

Wil jij in gesprek en kijken of wij een match zijn. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in.

Elke maand zal ik op de 15e en de 30e bekend maken wie ik geselecteerd heb.

Ik zal vervolgens persoonlijk contact met je opnemen om samen een geschikte datum en tijdstip in te plannen. Deze sessie is uiteraard geheel vrijblijvend.

”Toen ik in aanraking kwam met Liset was mijn grootste uitdaging dat ik mezelf geen tijd gunde en moeite had met mijn mindset. Mijn grootste win van het gesprek was bewustwording van mijn negatieve mindset en hoe ik dat kan ombuigen naar iets positiefs. Ik weet nu dat wanneer ik een negatieve mindset ervaar, ik er alles aan kan doen om het om te buigen naar iets positiefs en naar iets wat voor mij werkt. Ik vond het gesprek heel fijn en raad Liset aan, omdat ze veel belangstelling voor me had. Ze hoorde mijn hele verhaal aan en deelde zelf ook wat persoonlijks, waardoor ik een klik voelde. Nadat ik mijn verhaal had gedeeld gaf ze me goede inzichten waar ik echt iets aan had. Op deze manier kan ik nu verder werken aan mijn mindset. ” – Kyra de Putter

KLIK HIER OM NAAR DE VRAGENLIJST TE GAAN