Ik wil het taboe rondom eten en emoties doorbreken. Ik wil je helpen zodat je niet hetzelfde hoeft mee te maken, wat ik heb meegemaakt. Dat je jezelf kunt ontdekken en kunt zijn.

Ongeacht waar je vandaan komt en waar je nu staat. Om inzicht te geven in emoties, zodat je kunt voelen in plaats van redeneren vanuit je ratio. Ik doe dit om een simpele reden: ik weet hoe het voelt om jou te zijn. Maar ik weet ook hoe fijn het is om oprecht te kunnen van genieten.

Ieder persoon loopt tegen andere vraagstukken aan en ik vind het mega interessant om hierover met je in gesprek te gaan. Via mijn instagram deel ik veel gratis content, waar je veel van kunt leren en inspiratie uit kunt halen. Echter weet ik dat je pas écht gaat transformeren wanneer je in actie komt.

Wil jij in gesprek en kijken of wij een match zijn. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in.

Elke maand zal ik op de 15e en de 30e bekend maken wie ik geselecteerd heb.

Ik zal vervolgens persoonlijk contact met je opnemen om samen een geschikte datum en tijdstip in te plannen. Deze sessie is uiteraard geheel vrijblijvend.

Goed om te weten: de sessie zal ongeveer 60 minuten duren en vindt plaats via Zoom.

”Toen ik in aanraking kwam met Liset was mijn grootste uitdaging dat ik mezelf geen tijd gunde en moeite had met mijn mindset. Mijn grootste win van het gesprek was bewustwording van mijn negatieve mindset en hoe ik dat kan ombuigen naar iets positiefs. Ik weet nu dat wanneer ik een negatieve mindset ervaar, ik er alles aan kan doen om het om te buigen naar iets positiefs en naar iets wat voor mij werkt. Ik vond het gesprek heel fijn en raad Liset aan, omdat ze veel belangstelling voor me had. Ze hoorde mijn hele verhaal aan en deelde zelf ook wat persoonlijks, waardoor ik een klik voelde. Nadat ik mijn verhaal had gedeeld gaf ze me goede inzichten waar ik echt iets aan had. Op deze manier kan ik nu verder werken aan mijn mindset. ”

Kyra de Putter

KLIK HIER OM NAAR DE VRAGENLIJST TE GAAN