E-BOOK

JOUW LAT OMLAAG

Droom jij van…

  • Meer zelfvertrouwen.

  • Het leven makkelijker voor jezelf maken door te stoppen met jezelf saboteren.

  • Meer rust ervaren in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig bent en in het nu leeft bij sociale gelegenheden.

  • Weten hoe je de controle kunt loslaten en op een flexibele manier kunt omgaan met gebeurtenissen en situaties in je leven.

  • Zelfverzekerder keuzes maken en 100% achter jezelf staan.

  • Inzicht krijgen in je eigen overtuigingen, gedachtes en patronen die je hierin hebt.

  • Eindelijk gas geven en jezelf durven tonen zoals jij echt bent.

Oftewel: een STERKERE MINDSET?!


JOUW LAT OMLAAG door een sterkere mindset

Klik op de link hieronder en krijg direct toegang tot het gratis E-book ‘jouw lat omlaag door een sterkere mindset’ waarin ik 10 stappen deel die er voor gezorgd hebben dat ik mijn mindset verbeterde.
Je eigen mentale gezondheid is zo belangrijk. Je eigen gedachten, gevoelens en overtuigingen. Alles is een weerspiegeling en wanneer je niet van jezelf houdt, kun je niet goed van een ander houden. Je gaat namelijk op zoek naar bevestiging, komt in een tekort in plaats van overvloed.
En daarbij ook stilstaan bij je emoties. Wat voel je, waar voel je het en wat is de functie hiervan? Ervaar je bijvoorbeeld veel boosheid, wat zou je lichaam kunnen vertellen? Je emotionele gezondheid is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid.
Ik wil je helpen, omdat ik weet hoe het is wanneer je het alleen moet doen. Hoe frustrerend dit kan zijn, omdat je niet altijd de juiste mensen om je heen hebt.

DIRECT DOWNLOADEN

Afgelopen week heb ik een sessie gehad bij Liset. Ik had last van dat ik altijd voor een ander invulde en hierin niet mezelf durfde te zijn. Ook bleef ik binnen mijn comfortzone. Mijn grootste win van het gesprek waren de praktische tips over energiegevers/-nemers en de aanzet tot mindset verandering. Het grootste verschil is dat ik bewustwording over mijn eigen mindset heb gekregen. Ik raad Liset zeker aan, omdat ze echt goed luistert en doorvraagt tot de kern

Lianne ter Maaten, Ondernemer

Hi,

Mijn naam is Liset Schuitert en ik ben mental coach en expert op het gebied van mindset. Ik leer je jouw lat omlaag te krijgen. Om vervolgens te stappen te zetten die je wil, zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Met als resultaat een sterkere mindset.

De afgelopen jaren heb ik veel met mezelf gestruggled. Ik wilde het goede voorbeeld voor andere mensen zijn en aan de verwachtingen van de mensen om mij heen voldoen. Ik cijferde mezelf en mijn eigen kern weg. Nu, 3 jaar later, weet ik wat ik wil en ben ik erachter gekomen wat mijn missie is.

Namelijk ambitieuze mensen helpen met het omlaag krijgen van de eigen lat. Om vervolgens te stappen te zetten die je wil, zonder dat het ten koste gaat van jezelf. Met als resultaat een sterkere mindset.

Yes, ik wil dit E-book!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Ben jij nu echt klaar voor verandering? Twijfel niet langer en ga aan de slag. Het perfecte moment bestaat niet en zal er ook niet komen.

 

Stop met uitstellen en wachten op een beter moment wanneer je meer tijd, energie, motivatie of geld hebt. Geef jezelf de ontwikkeling die je graag zou willen en start vandaag nog. Op naar een sterkere mindset! En dat volledig gratis 😉