Je vindt je leven oké, maar je voelt en weet dat je er meer uit kunt halen

JIJ WILT JOUW LAT OMLAAG

”Where you are a year from now is a reflection of the choices you choose to make right now”

Wat is de reden dat jij nog niet staat waar je wilt staan?

 • Je trekt je teveel aan van andere mensen. Dit kost je veel energie en maakt je onzeker. Je start hierdoor niet met je doelen en blijft maar uitstellen.

 • Je bent te lief voor andere mensen. Je bewaart graag de vrede, maar laat dit ten koste gaan van jezelf. Je eigen mening laten horen? No way dat jij dit doet.

 • Je leeft op de automatische piloot en laat je leiden door de dag. Het leven neemt controle over jou in plaats van andersom. Daarnaast komt ontspanning nemen niet voor in jouw woordenboek.

 • Je bent bang voor de reactie van andere mensen wanneer je jezelf toestaat om echt jij te zijn en te gaan groeien als persoon.

 • Je hebt het gevoel en de overtuiging dat je alles wel alleen kunt, dat je niet mag klagen en niet om hulp mag vragen.

 • Je betrapt jezelf er regelmatig op dat je prima advies kunt zeggen aan anderen over dat ze minder streng voor zichzelf mogen zijn. Echter lukt het je niet om dit zelf ook te doen.

 • Je vraagt continu te veel van jezelf, maar ‘nee’ zeggen is niet bepaald je lievelingswoord. Je bent een kei in het opleggen van druk bij jezelf.

wat nou als dit anders kan? en dan nu écht.

 • In actiemodus komen. Je hebt doelen die je wilt bereiken en staat te springen om met mijn handvatten aan de slag te gaan en jezelf te verbazen met de groei die je zult gaan doormaken. De tijd van excuses is voorbij en het is tijd voor het echte werk.

 • Je volledige potentie gaan benutten. Op dit moment haal je nog niet alles uit je leven. Je wilt gaan voor die volle 100%. En ja, dat is best wel spannend, want waar je op bewust niveau denkt ‘wat als het mis gaat’, speelt diep van binnen de overtuiging ‘maar wat als het goed gaat… kan ik mijn succes dan wel aan’.

 • Rust gaan creëren in je hoofd. Je wilt niet meer achter de feiten aanlopen. Daarnaast wil je meer vrije tijd voor jezelf inplannen en hier oprecht van kunnen genieten. Je bent klaar met de schuldgevoelens die je continu ervaart.

 • Voor eens en altijd afrekenen met je perfectionisme. Continu de lat veel te hoog leggen gaat je niet verder helpen. Je wilt afrekenen met deze vicieuze cirkel en bent klaar met de frustratie die hieruit voortkomt.

 • Je weet wat je grenzen zijn en handelt hier vervolgens ook naar. Je kiest voor jouw pad met jouw regels.

 • Je niet laten beïnvloeden door de mening van anderen, zodat je voor jezelf gaat kiezen en gaat stralen. Je zelfvertrouwen gaat groeien, omdat je weet dat je van jezelf vergelijken niet gelukkiger wordt. Je bent volledig oké met jezelf en staat hier 100% achter. Jij bent je eigen motivatie.

 • Inzicht in je eigen emoties en ze kunnen herkennen.

YES, DIT WIL IK

”Start before you are ready”

Ik ervaar de coaching als heel fijn en positief. Ik merk dat het een heel verschil is met de therapie die ik had en dat dit goed voor mij werkt, omdat ik praktisch wordt geholpen. Ik ga er actief mee aan de slag en dit werkt heel goed. Liset sluit aan bij wat er bij mij speelt en beweegt daarin mee. Wanneer ik om hulp vraag, reageert Liset altijd snel en is ze altijd eerlijk en zonder oordeel. Hierdoor durf ik mij kwetsbaar op te stellen en alles te vragen. Ik kijk altijd uit naar de gesprekken en haal er ontzettend veel uit.
Ietje Meijer

Dit is wat je krijgt

 • 3 maanden lang iemand om mee te sparren die altijd voor je klaar staat wanneer er een uitdaging op je pad komt. Loop je ergens tegenaan, wil je een overwinning vieren of even een boost krijgen? Via WhatsApp en mail ben ik werkdagen binnen 24 uur bereikbaar.

 • We starten samen met een kick-off sessie van 2 uur waarin we samen kijken naar je dromen en wat je graag wilt bereiken. We stellen vervolgens een plan op waarin je doelen staan voor dit traject.

 • Elke twee weken hebben we een coachingsessie van een uur waarin er doorbraken zullen zijn en je de ruimte krijgt om vragen te stellen. Ik sluit aan bij wat er op dat moment speelt in je leven, zodat jouw mindset next level gaat.

 • 3 maanden lang gaan we door middel van 1-op-1 coaching samen aan de slag. We gaan kijken naar je overtuigingen en dieperliggende patronen, zodat jij op een duurzame manier je mindset gaat versterken. Waarbij de kern van het probleem wordt aangepakt in plaats van de symptomen

IK BEN ER KLAAR VOOR


Ben jij klaar voor verandering?Ik ben er voor je om te helpen met:

 • Doelen stellen en deze ook gaan bereiken aan de hand van een persoonlijk plan.

 • Het voorhouden van een spiegel, het stellen van kritische vragen en het groots laten dromen. Vastlopen is vanaf nu verleden tijd, want gedurende deze drie maanden sta ik voor je klaar bij elke uitdaging.

 • Het creëren van rust in je hoofd, zodat je minder in je hoofd gaat zitten. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf, focus, energie en balans in je leven. Niet meer laten leiden door angst, onzekerheid of die eeuwige twijfels, maar vertrouwen en veiligheid. Jouw lat gaat omlaag

 • Jezelf nummer één prioriteit maken, zodat je de regie gaat pakken over je eigen leven. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven en het is tijd dat je dit gaat inzien en naar gaat handelen. Ik moedig je aan om jezelf te laten zien en boven jezelf uit te gaan stijgen.

 • Inzicht geven in de gedachtes die jij elke dag hebt en welke (onbewuste) invloed deze hebben. Mijn aanpak is no-nonsense en oplossingsgericht. Ik zorg ervoor dat jij de handvatten krijgt om in actie te komen. Soms geef ik je een liefdevolle reminder en confrontatie wanneer ik merk dat je je te klein houdt en soms ben ik een luisterend oor. Omdat je vaak al zo hard bent voor jezelf en je door de bomen het bos even niet ziet.

 • Het verbeteren van je relatie met voeding en voeding zien als brandstof, in plaats van frustratie

 • En nog zo ontzettend veel meer!

JA DIT WIL IK!

Praktische informatie

 • Doordat we drie maanden aan de slag gaan, gaan we intensief samenwerken. Om deze reden plannen we eerst een kennismakingsgesprek in om te weten of er een wederzijdse klik is. Wanneer ik het idee heb dat iemand anders je beter kan helpen, verwijs ik je met alle liefde door. Hieronder kun je een match call inplannen op een moment dat het jou uitkomt.
 • De coachingsessies zullen plaatsvinden via een online video call. Op deze manier kun je in je eigen veilige omgeving blijven en kost het je geen reistijd. Wandel coaching is in overleg ook mogelijk.

IK WIL MIJN LAT OMLAAG

Heb je nog vragen?

Het programma kost net zoveel tijd als je er zelf aan kwijt wilt. Elke dag kun je 15 minuten met het programma bezig zijn, maar je kunt er ook een uur aan besteden. Ervaring leert wel dat een langere tijdsinvestering meer resultaat geeft.

Je kunt op ieder moment starten met dit programma. Het perfecte moment bestaat niet, dus we gaan na je aanmelding direct aan de slag.

Het programma duurt drie maanden. Gedurende deze periode ben je 1-op-1 in contact met mij en werken we samen aan je doelen.

Ga bij jezelf na wat je het waard vindt om uit je negatieve vicieuze cirkel te stappen. Je kunt op deze manier doorgaan, maar dit zal je nog meer frustratie opleveren. Je gaat ongelofelijk hard groeien, je krijgt ontzettend veel waardevolle tools aangereikt en je gaat boven jezelf uitstijgen.

Blijf je twijfelen en weet je niet wat je moet doen? Neem dan zeker even contact met mij op via coachingmindlife@gmail.com. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om even kort met je te bellen. Ik kan dan met je meedenken of dit programma bij je past.