Je vindt je leven oké, maar je voelt en weet dat je er meer uit kunt halen. Je wilt:

”Where you are a year from now is a reflection of the choices you choose to make right now”

 • In actiemodus komen. Je hebt doelen die je wilt bereiken en staat te springen om met mijn handvatten aan de slag te gaan en jezelf te verbazen met de groei die je zult gaan doormaken. De tijd van excuses is voorbij en het is tijd voor het echte werk.

 • Je volledige potentie gaan benutten. Op dit moment haal je nog niet alles uit je leven. Je wilt gaan voor die volle 100%.

 • Rust gaan creëeren in je hoofd. Je wilt niet meer achter de feiten aanlopen. Daarnaast wil je meer vrije tijd voor jezelf inplannen en hier oprecht van kunnen genieten. Je bent klaar met de schuldgevoelens die je continu ervaart.

 • Voor eens en altijd afrekenen met je perfectionisme. Continu de lat veel te hoog leggen gaat je niet verder helpen. Je wilt afrekenen met deze vicieuze cirkel en bent klaar met de frustratie die hieruit voortkomt.

 • Je grenzen leren kennen en deze gaan bewaken. Je zegt te vaak ‘ja’ en loopt hierdoor vaak tegen jezelf aan. Dit gaat ten koste van je eigen energieniveau en van de dingen die jouw blij maken.

 • Je niet laten beïnvloeden door de mening van anderen, zodat je voor jezelf gaat kiezen en gaat stralen. Je zelfvertrouwen gaat groeien, omdat je weet dat je van jezelf vergelijken niet gelukkiger wordt. Je bent volledig oké met jezelf en staat hier 100% achter. Jij bent je eigen motivatie.

Wat is de reden dat jij nog niet staat waar je wilt staan?

 • Je trekt je teveel aan van andere mensen. Dit kost je veel energie en maakt je onzeker. Je start hierdoor niet met je doelen en blijft maar uitstellen.

 • Je bent te lief voor andere mensen. Je bewaart graag de vrede, maar laat dit ten koste gaan van jezelf. Je eigen mening laten horen? No way dat jij dit doet.

 • Je leeft op de automatische piloot en laat je leiden door de dag. Het leven neemt controle over jou in plaats van andersom. Je voelt vanbinnen geen sprongetje van geluk en plezier bij de dingen die je doet.

 • Je bent bang voor de reactie van andere mensen wanneer je jezelf toestaat om echt jij te zijn en te gaan groeien als persoon.

 • Je hebt het gevoel en de overtuiging dat je alles wel alleen kunt, dat je niet mag klagen en niet om hulp mag vragen.

 • Je stapt niet uit je comfortzone. Je bent vang voor verandering en hebt de touwtjes graag in eigen handen. Het lukt je niet om je kennis toe te passen en loopt continu tegen een deur op. Diep van binnen weet je dat je iemand nodig hebt die je accountable houdt.

”Start before you are ready”


Ben jij klaar voor verandering?

 

Ik ben er voor je om te helpen met:

 • Doelen stellen en deze ook gaan bereiken aan de hand van een persoonlijk plan.

 • Het voorhouden van een spiegel, het stellen van kritische vragen en het groots laten dromen.

 • Het creëeren van rust in je hoofd, zodat je minder in je hoofd gaat zitten. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf, focus, energie en balans in je leven.

 • Jezelf nummer één prioriteit maken, zodat je de regie gaat pakken over je eigen leven. Jij bent de belangrijkste persoon in je leven en het is tijd dat je dit gaat inzien en naar gaat handelen.

 • Inzicht geven in de gedachtes die jij elke dag hebt en welke (onbewuste) invloed deze hebben.

 • En nog zo ontzettend veel meer!

De investering voor dit traject bedraagt 595,- exclusief BTW. Je mag het ook in 3 termijnen van 200,- betalen.

Heb je nog vragen?

Het programma kost net zoveel tijd als je er zelf aan kwijt wilt. Elke dag kun je 15 minuten met het programma bezig zijn, maar je kunt er ook een uur aan besteden. Ervaring leert wel dat een langere tijdsinvestering meer resultaat geeft.

Je kunt op ieder moment starten met dit programma. Het perfecte moment bestaat niet, dus we gaan na je aanmelding direct aan de slag.

Het programma duurt drie maanden. Gedurende deze periode ben je 1-op-1 in contact met mij en werken we samen aan je doelen.

Ga bij jezelf na wat je het waard vindt om uit je negatieve vicieuze cirkel te stappen. Je kunt op deze manier doorgaan, maar dit zal je nog meer frustratie opleveren. Je gaat ongelofelijk hard groeien, je krijgt ontzettend veel waardevolle tools aangereikt en je gaat boven jezelf uitstijgen.

Blijf je twijfelen en weet je niet wat je moet doen? Neem dan zeker even contact met mij op via coachingmindlife@gmail.com. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om even kort met je te bellen. Ik kan dan met je meedenken of dit programma bij je past.

Ik sta te springen om je te leren kennen en om met je aan de slag te gaan! Laat hieronder je gegevens achter en ik zal zo snel mogelijk, maar binnen 48 uur, persoonlijk contact met je opnemen!