Ik vind het super tof dat je mijn gratis E-book hebt gedownload, dankjewel!

Je krijgt het E-book binnen enkele minuten in je mailbox.

Boost your mind

€84,95                        €27

Cursus ‘Boost your mind’

Ben jij er klaar voor om af te rekenen met je perfectionisme? Wil jij uit die vicieuze cirkel stappen en jezelf naar een hoger level tillen? Start met mijn online cursus ‘Boost your mind’ en leg de basis voor een sterkere mindset.

Claim dit eenmalige aanbod
 • Je laat je tegenhouden door angst.

 • Je bent constant bezig met wat anderen van je zouden denken.

 • Je voelt je gevangen in een sleur.
 • Je wilt heel veel, maar het lukt je niet om te starten omdat je tegengehouden wordt door jezelf en je eigen gedachten.

Aanbieding online cursus ‘Boost your mind’

Ik begrijp je helemaal, zo voelde en was ik ook. Maar hé, niets is zeker in het leven. Uitkomsten kunnen veranderen en zo is het ook met jou. Jij kunt jezelf laten groeien tot iets waar jij van droomt en wat jij graag zou willen.

Het kan in je leven stormen, hagelen, schijnen. Je omstandigheden en gebeurtenissen in je leven zijn een onstabiele factor, maar jouw mindset kan hierin het verschil maken. Als je weet hoe je hiermee om moet gaan en die sterke mindset hebt, kun je alles aan.

Droom jij van…

 • Meer zelfvertrouwen.

 • Het leven makkelijker voor jezelf maken door te stoppen met jezelf saboteren.

 • Meer rust ervaren in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig bent en in het nu leeft bij sociale gelegenheden.

 • Weten hoe je de controle kunt loslaten en op een flexibele manier kunt omgaan met gebeurtenissen en situaties in je leven.

 • Zelfverzekerder keuzes maken en 100% achter jezelf staan.

 • Inzicht krijgen in je eigen overtuigingen, gedachtes en patronen die je hierin hebt.

 • Eindelijk gas geven en jezelf durven tonen zoals jij echt bent.

Wil je meer uit je leven halen, maar houd je jezelf tegen en weet je niet hoe het anders moet?

Je bent niet de enige!

Wist je dat er heel veel mensen in Nederland zijn die dit ervaren? Het merendeel van de Nederlandse bevolking ziet nog niet in wat voor resultaten je kunt bereiken met een sterke mindset. Ga jij voor die voorsprong en voor die 5% die actie onderneemt? Gun jezelf deze vrijheid en de investering in jezelf om toe te werken naar gigantische resultaten. Ga jij tot deze uitzonderlijke minderheid behoren?

It’s time to work on YOU

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken aan je mindset is als leren fietsen

Weet je nog toen je vroeger leerde fietsen? In het begin was dit mega spannend. Je begon klein met zijwieltjes en op den duur kreeg je vertrouwen en hup daar ging je. Vergelijk het werken aan je mindset met leren fietsen. Wanneer je je eenmaal bewust bent van jezelf en van je eigen gedachten, heb je hier je hele leven profijt van.

Het kan in je leven stormen, hagelen, schijnen. Je omstandigheden en gebeurtenissen in je leven zijn een onstabiele factor, maar jouw mindset kan hierin het verschil maken. Als je weet hoe je hier mee om moet gaan en die sterke mindset hebt, kun je alles aan.

Heb je ooit…

 • Je staat niet stil bij lastige momenten.

 • Je overschat wat je op korte termijn kunt bereiken en je onderschat het resultaat op de lange termijn.

 • Je leeft op de automatische piloot.

 • Je rent door het leven, doet zoveel mogelijk omdat je denkt dat dit moet en staat niet stil bij je overwinningen.

 • Je ligt geregeld wakker om wat anderen van je denken en kunt hier urenlang over piekeren.

 • Je zit vast in je eigen hoofd en laat je teveel leiden door angst, perfectionisme en je eigen gedachten en overtuigingen.

 • Je vindt het lastig om jezelf te tonen. Ook toon je je eigen grenzen niet en laat je mensen hier vaak overheen lopen.

 • Je weet diep van binnen dat er meer in je zit, maar je laat dit niet zien.

 • Je hebt al zoveel geprobeerd, maar je hebt het gevoel dat niks voor jou werkt.

IK DOE MEE

”Vandaag een super tof gesprek gehad met Liset. Liset luistert met aandacht en oprecht naar je en weet precies waar de pijn/verbeterpunten zitten die je kan aanpakken om weer verder te groeien. Ze geeft je de tijd en laat je je echt op je gemak en veilig voelen bij haar. Enorm dankbaar dat Liset op mijn pad is gekomen! Een echte aanrader!!’‘ – Judith Nauta

JA! Ik ben er klaar voor om de eerste stap naar een sterke mindset te zetten.

Ik wil graag concrete handvatten krijgen

Je kunt nadat je je aangemeld hebt voor deze cursus direct starten! Hoe tof is dat?! Binnen deze cursus zijn er 7 modules die allemaal in het teken staan van een ander onderwerp gericht op mindset, om uiteindelijk meer bewustzijn te creëren rondom je eigen gedachten. Je kunt de cursus daarnaast op je eigen tempo volgen. Wil je bij een module langer stilstaan? Doe dan dit vooral. Maak er jouw eigen proces en persoonlijke reis van.

Elke dag zul je een mail in je mailbox ontvangen met informatie over het onderwerp van die dag. Daarnaast zal er ook altijd één of meerdere opdrachten bij zitten. Doordat de informatie via de mail wordt verzonden heb je op ieder moment toegang tot de informatie en kun je het weer opnieuw bekijken.

De cursus ‘Boost your mind’ is geschikt voor zowel ondernemers als particulieren. Een sterke mindset is van belang voor iedereen. Je bent klaar met dat stemmetje in je hoofd en de resultaten die je op dit moment ziet in je leven. Het positief denken en de gedachtes in je hoofd leveren meer frustratie op dan zou moeten.

Hoe ziet de cursus eruit?

 • Elke module bestaat uit waardevolle informatie die wordt weergegeven via tekst, video of audio.
 • Alle informatie staat weergegeven in een apart werkboek, waardoor je alles bij elkaar hebt en zelf geen aantekeningen hoeft te maken. Ook staan hier de opdrachten in verwerkt.
 • Wanneer je de cursus hebt doorlopen heb je een eigen persoonlijk boek ontworpen waar je je leven lang wat aan hebt. Het wordt aangeraden om de cursus vaker te doorlopen, omdat je in iedere fase in je leven weer nieuwe situaties en drempels tegenkomt.
 • Tot slot bevat elke module een korte take away message om zo nog beter de stof tot je te nemen. Kennis hebben is tenslotte anders dan kennis daadwerkelijk toepassen.

”Liset is een rustig persoon die erg goed kan luisteren. Hierdoor merk je dat ze goed kan meedenken over waar het probleem hem écht in zit en komt ze met praktische tips die direct toe te passen zijn. Hierdoor kun je direct stappen maken om dit te verbeteren. Liset is een fijn persoon om mee te werken doordat ze heel oprecht betrokken is met jou als persoon. Ik zou een traject bij Liset zeker aanraden!” – Janneke Brauckman

IK KAN NIET WACHTEN. IK DOE MEE!
Aanbieding online cursus ‘Boost your mind’

Modules van de cursus

Module 1 – Bewustzijn en identiteit

In deze module gaan we het hebben over wie je bent en wie je graag zou willen zijn. Je wordt bewust van je eigen identiteit en welke eigenschappen je als persoon hebt.

Module 2 – Reptielenbrein

In deze module ga ik je de meenemen in je reptielenbrein. Ik zal je uitleggen wat de functie van dit stukje brein is en hoe je dit brein voor je kunt laten werken, in plaats van tegen je.

Module 3 – Overtuigingen

In deze module gaan we dieper op de onbewuste overtuigingen die je hebt en welke manier je jezelf daarmee nu saboteert. Ik neem je mee door je gedachten door middel van een schema en laat je bewust worden van je blinde vlekken.

Module 4 – Zelfzorg

In deze module ga ik het met je hebben over zelfzorg. Naast hard werken, is ontspanning net zo belangrijk. We gaan kijken wat ontspanning voor je, wat je comfortzone is en hoe je hier vaker uit kunt stappen en op welke manier jij je overwinningen kunt vieren.

Module 5 – Grenzen stellen

In deze module gaan we kijken naar je grenzen. Wat zijn je grenzen en hoe communiceer jij deze naar anderen? Hoe behandel jij anderen, maar vooral: hoe wil jij behandeld worden?

Module 6 – Structuur

In deze module gaan we terug naar de basis en vertel ik je meer over energie en het belang en de invloed van een goede ochtend- en avondroutine. Ook gaan we kritisch naar gewoontes kijken.

Module 7 – Preventieplan

Mijn missie is om je verder te laten groeien en daarom vind ik het belangrijk dat je een plan voor jezelf gaat schrijven die je erbij kunt pakken als je het idee hebt dat je een terugval hebt. Een terugval is onvermijdelijk, maar de kracht zit in het punt dat je weet hoe je hier mee om moet gaan en jezelf er weer uit kunt trekken.

Ja, ik wil starten!

Start: ieder moment

Nadat je je aanmelding hebt voltooid kun je direct starten met de cursus. Op deze manier kun je direct aan de slag! Elke dag zul je een mail in je mailbox ontvangen met de informatie voor die dag. Per module neem ik mee in je ontwikkeling naar een sterkere mindset.

€27 (excl. BTW)

De investering voor deze cursus is normaal gesproken €84,95, maar wordt nu voor een verlaagde prijs van €27 aangeboden. De cursus is te betalen via Ideal of Bancontact.

Inhoud

 • De cursus bestaat uit 7 modules
 • Inclusief werkboek met alle informatie en oefeningen
 • Elke dag een take away message
 • Mogelijkheid tot Q&A

Inhoud cursus

De inhoud wat in de cursus wordt behandeld is volledig gebaseerd op wetenschappelijke informatie vanuit de psychologie.

Garantie

Ben je gestart met het cursus, maar niet tevreden?

Als je na het volgen en invullen van de 1e module vindt dat de cursus niet bij je past en je er geen resultaat uit haalt, krijg je je geld terug. Dit is geen probleem.

Cursus starten

Heb je nog vragen?

De cursus kost net zoveel tijd als je er zelf aan kwijt wilt. Elke dag kun je 15 minuten met de cursus bezig zijn, maar je kunt er ook een uur aan besteden. Ervaring leert wel dat een langere tijdsinvestering meer resultaat geeft.

Je kunt na aanschaf van de cursus direct beginnen. Je krijgt na aanmelding direct de eerste module in je mailbox. Mocht het op dit moment niet uitkomen, kun je alsnog meedoen. Je zal de mails ontvangen in je mailbox en hier dus toegang tot houden. Je kunt dus helemaal zelf je ideale tijdstip uitkiezen.

De cursus is ingedeeld in 7 modules. De modules worden elke dag naar je email gestuurd, waarna je de informatie kunt lezen, filmpjes kunt bekijken en de opdrachten kunt maken

Ga bij jezelf na wat je het waard vindt om uit je negatieve vicieuze cirkel te stappen. Je kunt op deze manier doorgaan, maar dit zal je nog meer frustratie opleveren. De prijs van deze cursus is laag in vergelijking met de waarde die erin zit. Daarnaast ontvang je elke dag een werkboek zodat je aan het eind een compleet ontwikkelingsboek van jezelf hebt gemaakt waar je levenslang toegang tot hebt.

Blijf je twijfelen en weet je niet wat je moet doen? Neem dan zeker even contact met mij op via coachingmindlife@gmail.com. Ik sta voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om even kort met je te bellen. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus bij je past.

Cursus starten

Claim dit speciale aanbod! Ik help je door in een korte tijd een beslissing te nemen, want twijfel is één van de grootste energievreters in je brein.

Aanbieding online cursus ‘Boost your mind’

YES! Ik doe mee en ga voor de lange termijn strategie!